Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος με ρωτάει συνεχώς γιατί πέθανε ο μπαμπάς

“Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο”, δηλώνει η Αλίκη Κατσαβού στην εφημερίδα “On time” , αποκαλύπτοντας ότι το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία.

“Ολοκλήρωσα δύο παραστάσεις του έργου ‘Περιμένοντας σε σκηνοθεσία Βασίλη Βαφέα και θα γίνει ακόμη μια παράσταση στις 28 Αυγούστου στο θέατρο Άλσους Νέας Σμύρνης. Είναι ένα πολυθέαμα και κινηματογράφος και θέαμα με αναφορές στον Μπάστερ Κίτον και τον Κώστα Βουτσά“, τονίζει.

“Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια. Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ” λέει η Αλίκη Κατσαβού.

Μάλιστα, είναι κάθετη στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης. “Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο”. Αυτά που της δίνουν δύναμη είναι το παιδί της και η δουλειά της. “Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγώ θέλω να έχω δουλειά να κάνω πράγματα. Γιατί η δουλειά σε βοηθάει, όπως έλεγε και ο Κώστας σε βοηθάει να έχεις πνευματική διαύγεια και να νιώθεις ζωντανός” αναφέρει. Ανάμεσά στους ανθρώπους που είναι συνέχεια στο πλευρό της, όπως λέει, είναι οι νονές του Φοίβου, η Μάρθα Καραγιάννη και η Ντόρα Δούμα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.