Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής: Στη δουλειά έχω δεχθεί διπλό και τριπλό bullying για τα κιλά μου

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Κυριάκου Κυανού στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up”. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει δεχθεί στη δουλειά του για τα κιλά του.

“Στην καραντίνα άρχισα να τρώω. Στην αρχή έπαθα κρίση σακχάρου, είχα κάποια προβλήματα υγείας που τα ξεπέρασα. Από το άγχος έπαθα ένα σοκ, μια κρίση και πήρα πολλά κιλά. Είχα φτάσει τα 160 κιλά χωρίς να το καταλάβω! Τώρα είμαι 120 και νιώθω ότι πετάω”, τόνισε ο Κυριάκος Κυανός και πρόσθεσε:

“Σήμερα η εικόνα μέσα από τα social media είναι πάρα πολύ ωραία αλλά σε βάζουν στο τρυπάκι να πρέπει η εικόνα σου να είναι αψεγάδιαστη. Πρέπει να δεχόμαστε τον άλλον όπως είναι, για αυτό που είναι και όχι για αυτό που φαίνεται. Στη δουλειά έχω δεχθεί διπλό και τριπλό bullying! Χάνεις τη δουλειά σου γιατί έχεις κιλά. Μου έχει τύχει να ακούσω διάφορα σκληρά πράγματα στη δουλειά μου για την εμφάνιση μου. «Πω πω, καμένο χαρτί είναι ο χοντρός τώρα» και «τι θέλει να ξανακάνει». Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σταμάτη Κραουνάκη αλλά δεν είδα κανείς να να έχει την απαίτηση να αδυνατίσει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ