Συγκλονισμένη η Μάρα Μεϊμαρίδη: Κάηκε το χωριό μου – Τι είπε για το φυλαχτό στο σπίτι της

Η Μάρα Μεϊμαρίδη περιγράφει στην εκπομπή τις τραγικές στιγμές που έζησε, καθώς η φωτιά έπληξε και το χωριό της. “Για να με βλέπετε εδώ Παρασκευή, που βγαίνω πάντα με skype, είναι γιατί το χωριό μου κάηκε δυστυχώς” είπε φανερά στεναχωρημένη στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. “Η φωτιά ξεκίνησε από το Μάζι, από ένα παππού 93 χρονών που έκαιγε τρομάρα του κλαδιά ελιάς στις 10 το βράδυ. Τον είδαν” πρόσθεσε.

“Φυσούσε νοτιάς και πέρασε η φωτιά. Έχω κάνει στο σπίτι ένα φυλαχτό. Θα δεις τα πάντα καμένα και στη μέση έναν παράδεισο. Το σπίτι δεν έπαθε τίποτα, ο κήπος τίποτα. Τα κάγκελα ήταν όλα ξύλινα, τίποτα, ούτε τα λουλούδια… Είναι να πιστεύεις στη μεταφυσική ή όχι; Θα σας το δείξω” τόνισε.

Εμείς απέχουμε από το Αλεποχώρι 9 χιλιόμετρα. Όποιος πάει στο Αλεποχώρι και κάνει δεξιά πάει στην Ψάθα, αν πάει αριστερά πάει σε εμάς. Τώρα φοβόμαστε να μην γυρίσει ο αέρας, γιατί και με τον σύλλογο στο χωριό φοβόμαστε ότι θα “σφαλιαρίσει” την περιοχή μας” συμπλήρωσε.

Σοκαρισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη – Κάηκε το εξοχικό της

Το εξοχικό σπίτι της Μπέσσυς Αργυράκη που βρίσκεται στον οικισμό του Άνω Πευκενέα υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά. Σύμφωνα με τη γνωστή τραγουδίστρια το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού “παραδόθηκε” στις φλόγες. “Η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή. Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή. Τη νύχτα οι φλόγες ‘έφαγαν’ το σπίτι. Οι φλόγες μπήκαν μέσα στο σπίτι. Κάτι συγγενείς που μένουν από πίσω πήγαν από τα χαράματα και με κάνουλες και με κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Το βασικό σπίτι κάηκε ολοσχερώς. Τα σπίτια γίνονται, οι άνθρωποι δεν γίνονται”, είπε η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στο ΜEGA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ