Συγκλόνισαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη – Οι θάνατοι που σημάδεψαν τη ζωή τους

Σε προσωπικές εξομολογήσεις προχώρησαν η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1. Οι δύο καλλιτέχνιδες μίλησαν για την απώλεια του πατέρα τους συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε ότι έχασε τον πατέρα της σε μια περίοδο που ήταν στην Ελένη Μενεγάκη και η παρουσιάστρια της έδωσε τον χώρο που χρειαζόταν γιατί δεν ήταν εύκολο για εκείνη να βγαίνει στην τηλεόραση. «Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου με τις χημειοθεραπείες, έτρεχα στα νοσοκομεία, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ καταστάσεις. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει και με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της η γυναίκα μου είπε “πάρε τον χρόνο σου”, γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι έχει θέμα ο μπαμπάς», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στη συνέχεια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τη δική της τραγική εμπειρία: «Εγώ με τον μπαμπά ήμουν στο θέατρο, κάναμε το “φάντασμα με τις γόβες”. Ο μπαμπάς μου μπήκε εντατική 1η Φλεβάρη και μέχρι τις 19 Φλεβάρη που έφυγε εγώ ήμουν κάθε μέρα στο θέατρο. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά προς το τέλος που ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα και ήταν μία μέρα που μας έλεγαν ότι μπορεί να μετράμε και ώρες, εγώ έπρεπε να πάω στο θέατρο. Είχα πει τότε στους συναδέλφους μου να πούμε τα λόγια λίγο πιο γρήγορα για να τελειώσουμε λίγο πιο γρήγορα για προλάβω να πάω στον μπαμπά μου. Είχαμε βγάλει την παράσταση αυτή σε χρόνο dt. Με είχαν βοηθήσει όλοι για να τελειώσουμε γρήγορα, για να προλάβω να φύγω. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου είχαμε την κηδεία Σάββατο και είχαμε διπλή παράσταση. Δεν είχα πάει στην απογευματινή, την είχαμε ακυρώσει αλλά στη βραδινή είχα πάει».

«Είναι σαν να μπαίνεις στο ψυγείο για δύο ώρες γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μηχανικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο», πρόσθεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ