Συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης: «Δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» παρενέβη ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μίλησε για τη δημιουργία του νέου ραδιοφωνικού σταθμού «Paidaki 97,5».

Παράλληλα, ο έμπειρος παρουσιαστής έκανε αναφορά και στο βιβλίο που είχε γράψει πριν από μερικά χρόνια, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να την παλέψω εκείνες τις ημέρες. Πήγαινα κάθε βράδυ στον υπολογιστή και έγραφα όλα αυτά που βίωνα αλλιώς δεν θα την πάλευα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε, για πάρα πολλούς ανθρώπους η συγγραφή είναι διέξοδος, όλα αυτά που έχω μέσα μου να βγουν με κάποιον τρόπο», δηλώνει ο Αντώνης Κανάκης.

«Όλο αυτό που έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω όλες εκείνες τις ημέρες. Αλλιώς δεν θα τις είχα αντέξει», εξομολογείται στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Εγώ τον μπαμπά μου τον λάτρευα, μακάρι να μπορούσα να γίνω το 1/100 του μπαμπά που ήταν και κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ. Ο θάνατος και η ζωή ο καλύτερος τρόπος για να τα αντιληφθείς είναι να τα βιώσεις», παραδέχεται ο Αντώνης Κανάκης αμέσως μετά.

«Με δυσκολεύει λίγο αυτό το θέμα. Μέχρι τώρα έλεγα: και τι θα έδινα για μία ημέρα μόνο να τον δω μπροστά μου και να του κάνω μία σφιχτή αγκαλιά. Τώρα δεν λέω αυτό. Τώρα λέω: δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην τον αγκαλιάσω εγώ», μοιράζεται με ειλικρίνεια ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ