Συγκινημένη η Νατάσα Θεοδωρίδου – Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της, η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα.”Το τραγούδι για μένα είναι πρωταθλητισμός. Είναι η αρχή και το τέλος”.

Θυμήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε να παίζει στο ραδιόφωνο τραγούδι της. “Συγκινήθηκα όταν άκουσα το πρώτο μου τραγούδι στο ραδιόφωνο. Ήμουν στο αυτοκίνητο και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου” άρχισε να περιγράφει.

Η συγκίνησή της ήταν έντονη σε σημείο που παρακάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου να την ρωτήσει για τους άνδρες και τα διαζύγια καλύτερα.

“Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Ζήτησα να μάθω κατά που πέφτει η θάλασσα για να μείνω κοντά. Βρήκα ένα επιπλωμένο σπίτι. Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί 1,5 χρονών και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Θέλησα να είμαι οχυρωμένη ότι αν δεν πετύχει κάτι, να επιστρέψω στην πόλη μου. Ήμουν για κάποιο λόγο στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το «Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτησα στην άκρη. Συγκινούμαι πολύ τώρα που το λέω. Το απόλαυσα μόνη μου. Ξέρεις στη ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό, παράλληλα τελείωνε κάτι άλλο. Ήταν μια αρχή κι ένα τέλος και μου έλειπε κι η Θεσσαλονίκη. Πω, πω ρώτα με για γάμους, ρώτα με για τα διαζύγια, αυτά τα λέω εύκολα. Είδες τι παθαίνω με το τραγούδι; Ναι πάμε σε διαφημίσεις”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ