Συγκινημένη η Μαρία Τζομπανάκη: Έκλαψα όταν είδα τον γιο μου να παίζει

Συγκινημένη ήταν η Μαρία Τζομπανάκη, στο “Ενώπιος Ενωπίω” όταν μίλησε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο φέτος στη σειρά “Σασμός” παίζουν και τηλεοπτικά την μητέρα με τον γιο.

“Ο Ορφέας είχε παίξει μαζί με τον γιο του Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, μια σκηνή όταν ήταν 8 ετών. Όταν πήγαμε σπίτι μου λέει μαμά πότε θα πληρωθώ; Του λέω δεν θα πληρωθείς. Ο Ορφέας είναι δίκαιος αλλά έχει το στοιχείο του επαγγελματισμού από τότε. Όταν τον είδα να παίζει στου Περάκη την ταινία, τον είδα την ημέρα της πρεμιέρας και λέω το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός, δεν του είπα τίποτα τότε. Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου και έπαιξε στις “Νύχτες Ραδιοφώνου” και όταν τον είδα να παίζει και να είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πάνω στη σκηνή έβαλα τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι το παιδί μου έχει ένα δώρο και φέτος έκλαψα όταν τον είδα σε αυτή την παράσταση που παίζει” είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλά για τη συνεργασία με την μητέρα του

“Για μένα ήταν μια πραγματικότητα, οι γονείς μου έκαναν αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν το επάγγελμα τους. Εγώ πάντα ονειρευόμουν το σινεμά, η υποκριτική άργησε να μπει στο μυαλό μου. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομή και διακυμάνσεις μέχρι τώρα και αυτή μετράει. Σε σχέση με τη δουλειά τους επέτρεψα να με συμβουλέψουν , να τους ακούσω με επιλογές, και αποφάσεις. Τώρα είμαι ήρεμος. Είναι πολύ ωραία εμπειρία που παίζουμε μαζί. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ συγκινημένος. Και οι δύο το χαιρόμαστε. Είναι δώρο. Είμαστε ψύχραιμοι και το αντιμετωπίζουμε έτσι. Ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και την απολαμβάνω να παίζει. Λιώνει η γιαγιά Μαρία, έχει αδυναμία στον γιο μου Αχιλλέα. Και εγώ λιώνω όταν τους βλέπω μαζί. Η μαμά Μαρία έχει τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και αγκαλιά και όλα” είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ