Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Συνεννοηθήκαμε ξανά έπειτα από χρόνια και ήταν μία πολύ ακριβή στιγμή στη ζωή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (9/6) ο Σταμάτης Φασουλής. Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην αείμνηστη ηθοποιό και αγαπημένη του φίλη Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου, από τη θεατρική μου προσωπικότητα, από την προσωπικότητα που έχω στη ζωή. Πολλές φορές μιλάω και ακούω τη φωνή μου και πιάνω ήχους που είχε η Άννα! Αλλά, όταν το είπα στην πρόβα μου είπαν ότι κι η Άννα το έλεγε αυτό, ότι πολλές φορές μιλάει σαν κι εσένα ή τους θύμιζα εγώ την Άννα κι η Άννα εμένα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι: «Δημιουργηθήκαμε μαζί, τη γνώρισα μαζί με το θέατρο! Μπαίνοντας στα σκαλιά της σχολής, είδα αυτά τα μάτια κι αρχίσαμε να μιλάμε λες και γνωριζόμαστε χρόνια, ενώ δεν είχαμε πει τίποτα ο ένας στον άλλον για τη ζωή του… Δεν κάναμε ποτέ εξομολόγηση του παρελθόντος, απλώς βγήκε στην επιφάνεια μόνο του χωρίς εξομολόγηση, γιατί νόμιζε ο ένας ότι ο άλλος το ήξερε. Δεν συμβαίνει συχνά».

«Ήταν μία πολύ ακριβή στιγμή στη ζωή μου»

Ο Σταμάτης Φασουλής περιέγραψε συγκινημένος και τις τελευταίες στιγμές που έζησε με την αείμνηστη ηθοποιό: «Μου έλειψε τώρα, αλλά μου έλειπε χρόνια, από τότε που αρρώστησε… Την είδα τρεις εβδομάδες πριν «φύγει» κι ήταν ένας άλλος άνθρωπος!

Μόνο μία στιγμή… Ξέρεις, ό,τι της έλεγα για εμένα, με κοιτούσε. Όταν της είπα μία ατάκα που έλεγε αυτή, κάνοντάς την εγώ πως την έλεγε, ήταν η μόνη στιγμή που άνοιξε τα μάτια της. Συνεννοηθήκαμε ξανά έπειτα από χρόνια κι ήταν μία πολύ ακριβή στιγμή στη ζωή μου!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ