Συγκινεί ο Μάκης Τσέλιος: «Με τον Billy Bo σχεδιάσαμε μέχρι και το μνήμα του»

Καλεσμένος της εκπομπής του Μάνου Νιφλή «Στιγμές» βρέθηκε ο Μάκης Τσέλιος.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του, αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με την μόδα, αλλά και στη σχέση του με τους άλλους σχεδιαστές της Ελλάδας, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Billy Bo και την περιπέτεια της υγείας του, η οποία τελικά δεν τον άφησε να ζήσει για πολύ.

Στην ερώτηση ποια είναι τα πράγματα ή τα πρόσωπα που του λείπουν περισσότερο, ο Μάκης Τσέλιος απάντησε πως «μου λείπει η συντροφικότητα».

Ενώ στη συνέχεια, είπε «Στην προκειμένη περίπτωση προσπάθησα να χτίσω πράγματα, αλλά δεν ταίριαξα. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Τόσο καλά που ζω μόνος μου και νομίζω πως είμαι με δέκα φίλους. Όχι πως δεν θέλω τους φίλους μου. Τους θέλω. Αλλά είναι λίγοι».

«Ο Βασίλης ήταν… το παιδί μου τελικά»

«Πέρασαν καλοί φίλοι από κοντά και θα μπορούσε να ήμασταν ακόμα φίλοι, αλλά πλέον έχουν κάνει τη δική τους ζωή», είπε ο Μάκης Τσέλιος.

Και συνέχισε: «Ο Βασίλης θα ήταν το παιδί μου τελικά. Δεν ήταν μόνο φίλος μου, η σχέση μου, αλλά ήταν και η ζωή μου. Θα γερνάγαμε μαζί. Θα με βασάνιζε βέβαια τώρα, γιατί θα μου έλεγε “θα τραβηχτώ, δεν κάθομαι έτσι εγώ, δεν θα ασχημείνω ποτέ”. Κρίμα, γιατί έφυγε έτσι όπως δεν ήθελε. Γι’ αυτό και είχε βγάλει τους καθρέπτες από το σπίτι».

«Μιλούσαμε μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος»

«Εννέα μήνες ταλαιπωρήθηκε. Και προσπαθούσαμε να τον κρατήσουμε μήπως και βρεθεί ένα φάρμακο. Έπειτα από δύο χρόνια, βρέθηκε ένα φάρμακο κι άρχισαν να ζουν οι άνθρωποι. Δύσκολα, αλλά ζούσαν».

Στην ερώτηση, αν στο διάστημα των εννέα μηνών μίλησαν μεταξύ τους, αν εξομολογήθηκαν πράγματα ο ένας στον άλλον, απάντησε: «Πάρα πολύ. Μα ήμουν συνέχεια μαζί του κι έπρεπε να μιλάμε. Και μιλούσαμε για τα πάντα. Μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος. Ένας άνθρωπος που ήξερε ότι θα φύγει, μιλούσε για όλα. Κι ήταν κι ένα άτομο θρησκευόμενο. Του είπα αυτά που ήθελα να του πω, αλλά και μου είπε. Και ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησα μαζί του. Έπειτα από λίγη ώρα έφυγε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ