Συγκινεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τα είχαμε πει όλα, στεναχωριέμαι που δεν έζησε παραπάνω»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο περιοδικό ΟΚ! Ο γνωστός παρουσιαστής, που και φέτος συμμετέχει στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας του, που του στοίχισε ιδιαίτερα αλλά και για το γεγονός ότι συγκινείται εύκολα σε κάθε τους αναφορά.

«Τα είχαμε πει όλα, στεναχωριέμαι όμως που δεν έζησε παραπάνω. Ο μπαμπάς «έφυγε» 5 χρόνια μετά. Είδε εγγόνια από τον αδελφό μου, τα δικά μού όμως όχι», δηλώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον θάνατο των γονέων του.

«Ήταν και οι δύο από πάμφτωχες οικογένειες. Ερωτεύτηκαν, κλέφτηκαν στο χωριό και ήρθαν στην Αθήνα χωρίς μία. Άρχισαν να δουλεύουν για να ζήσουν. Ο μπαμπάς ταξί και η μάνα μου καθάριζε σκάλες. Θυμάμαι ότι σφουγγάριζε και με είχε στο πλατύσκαλο», περιγράφει αμέσως μετά ο παρουσιαστής συγκινημένος.

«Δούλευα κι εγώ μεροκάματο. Έκανα το σερβιτοράκι τα Σαββατοκύριακα σε μια ψησταριά εκεί στο Χαλάνδρι, μετά έπλενα αυτοκίνητα σε ένα βενζινάδικο. Δεν μου έλεγε κανείς να δουλέψω. Μάθαμε να δουλεύουμε και δεν μας τρομάζει ποτέ η δουλειά», συνεχίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Πάντα συγκινείσαι όταν μιλάς για τους γονείς σου, ακόμη και στον αέρα, όπου υποτίθεται ότι έχεις καλύτερο έλεγχο του συναισθήματος.

«Δεν έχω τον έλεγχο, δεν μπορώ να το κάνω. Περάσαμε με τη μάνα μου 2μιση χρόνια πολύ δύσκολα, με πολλά νοσοκομεία, εγχειρήσεις… και όλα έχουν γράψει μέσα μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ