Συγκινεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος: “Θέλω να είμαι ο μπαμπάς που ποτέ δεν είχα…”

Για τον γιο του, Απόλλωνα, που ήρθε στη ζωή του πριν από μια εβδομάδα μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” του OPEN. “Μία βδομάδα πέρασε σαν νεράκι. Σαν να ήταν χτες που ήμασταν στο μαιευτήριο και ήρθε το θαύμα της ζωής, ο Απόλλωνάς μας, ήρθε στον κόσμο και είμαι τόσο ευτυχισμένος. Τα συναισθήματα είναι συγκλονιστικά. Είναι κάτι που δεν έχεις ζήσει ποτέ”, ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος περιέγραψε το 24ωρο ενός νέου μπαμπά.

“Πάνες, ξενύχτι, πολλά μαντηλάκια καθαρισμού, πολλή αγάπη, πολλή τρυφερότητα, υπέροχα συναισθήματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μας για να γίνουμε οι γονείς που ποτέ δεν είχαμε και σίγουρα επειδή εγώ πέρασα μία περίεργη φάση με τον πατέρα μου σίγουρα θέλω πάρα πολύ να είμαι ο μπαμπάς που ποτέ δεν είχα. Ο μικρός μου Απόλλωνας είναι ένας νέος σταθμός στη ζωή μου”, είπε συγκινημένος ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

“Προσωπικά εμένα μου έλειψε η αγάπη του μπαμπά αν και η μητέρα, η γιαγιά και ο πατριός μου ήταν πολύ κοντά μου και μου έδωσαν πάρα πολλή αγάπη”, συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ