Συγκατοίκηση και σχέδια γάμου για την Έλενα Τσαγκρινού και τον dj Stephan

Παρότι είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού και ο dj Stephan είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. 

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Βρήκαν αυτό που έψαχναν! Αν και είναι μαζί μόλις λίγους μήνες, όλα δείχνουν ότι η σχέση της Έλενας Τσαγκρινού και του dj Stephan -ή αλλιώς Κώστα Στεφανίδη- κινείται με ταχύτητα φωτός.

H εκρηκτική τραγουδίστρια και ο μουσικός παραγωγός της Panik Records, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Epafi», δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Αποφάσισαν σύντομα να μείνουν μαζί, με την Έλενα να μετακομίζει στο σπίτι του συντρόφου της. Έκτοτε είναι αχώριστοι, με τις κοινές εμφανίσεις αλλά και τις δημόσιες εξομολογήσεις τους ολοένα να πληθαίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realife, είναι τόσο ερωτευμένοι, που υπάρχει το ενδεχόμενο πολύ σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον περασμένο Απρίλιο στην παρουσίαση δίσκου της Ζόζεφιν. Ο dj από τη Νέα Σμύρνη είναι ένας από τους συντελεστές του δίσκου «100%» της Ζόζεφιν, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του Μad Clip τόσο στο στούντιο όσο και με συμμετοχές στις περιοδείες του αδικοχαμένου τράπερ.

Πριν από λίγες ημέρες, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας αθλητικών υποδημάτων του γνωστού επιχειρηματία Σάμι Φάις. Στον πλευρό της ήταν ο αγαπημένος της, που, μαζί με τους εκατοντάδες φαν που έσπευσαν να την απολαύσουν, ανέμενε την εμφάνισή της ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους.

Εκείνη έλαμπε με το hot μεταλιζέ σύνολό της. Με wet look στα μαλλιά, το οποίο είχε επιμεληθεί η βραβευμένη hair stylist Ιωάννα Τζάνη, και φορώντας τα παπούτσια από τη νέα σειρά των γνωστών υποδημάτων, ερμήνευσε τη φρέσκια καλοκαιρινή επιτυχία της με τίτλο «Μύκονος και Σαντορίνη». Διακριτικά, πίσω από τους θαυμαστές που παρακολουθούσαν την τραγουδίστρια, στο απέναντι καφέ, ο dj Stephan καμάρωνε τη σύντροφό του. Την επόμενη ημέρα, τη συνόδευσε μέχρι τη σκηνή των βραβείων MAD.

H Έλενα Τσαγκρινού ζει έναν μεγάλο έρωτα, γυρίζοντας σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Μάικ. Ήταν πέντε χρόνια μαζί. Στις αρχές του περασμένου Μαρτίου οι δυο τους κοινοποίησαν την απόφασή τους να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και να κρατήσουν τη σχέση τους ως μια τρυφερή ανάμνηση.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ