Survivor: Το άγνωστο περιστατικό με τον Στάθη Σχίζα που αποκάλυψε η Τζο Μαριδάκη

Τα βέλη της κατά των συμπαικτών της έριξε η Τζο Μαριδάκη, έπειτα από την αποχώρησή της από το Survivor, μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, στις πρώτες της δηλώσεις μετά από την αποχώρησή της, “κάρφωσε” κυρίως την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Στάθη Σχίζα όσον αφορά στη συμπεριφορά που είχαν απέναντί της στο παιχνίδι. 

«Νομίζω ότι είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της κάνω κάτι. Προσπαθούσα να κάνουμε κάποιες συζητήσεις. Η ίδια δεν θέλει να «δώσει» κανένα φίλο της και προσπαθούσε πάρα πολύ για τις ατομικές ασυλίες, ενώ ήξερε πως η ίδια δεν βοηθά στην ομάδα, δεν φέρνει πόντο και κοιμάται όλη μέρα. Γενικότερα λέει πολλά ψέματα και προσπαθούσε να το παίξει δίκαια. Αυτή η παρέα το παίζει κύριοι, καθωσπρέπει και σωστοί αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται» είπε η Τζο Μαριδάκη για τα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης.
«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών» συμπλήρωσε η Τζο Μαριδάκη.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Τζο Μαριδάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ