Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός για τη Μαίη – Τι έδειξαν οι εξετάσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Πάγωσαν παίκτες και παρουσιαστής στο Survivor μετά τον τραυματισμό της Μαίης στον αυχένα, ο οποίος φαινόταν πως ήταν σοβαρός.

Ο στίβος μάχης του Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης ήταν αρκετά απαιτητικός. Οι παίκτες χρειάστηκε να περάσουν από ένα περιστρεφόμενο άξονα και αν ο παίκτης που ακολουθούσε, δεν πρόσεχε υπήρχαν πολλές πιθανότητες να τραυματιστεί.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Μαίης, η οποία αντιμετώπιζε την Ασημίνα στο αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού.

Η Ασημίνα άφησε τον άξονα να περιστρέφεται, προκειμένου να φτάσει γρήγορα στους στόχους. Η Μαίη δεν υπολόγισε σωστά, σήκωσε το κεφάλι της τη στιγμή που δεν έπρεπε με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στο έδαφος πιάνοντας τον αυχένα της.

Αμέσως, τόσο οι συμπαίκτες της όσο και ο Γιώργος Λιανός έτρεξαν κοντά της προκειμένου να προσφέρουν της πρώτες βοήθειες. Μάλιστα ο παρουσιαστής του Survivor είπε να μην την ακουμπήσουν για να έρθει πρώτα ο γιατρός.

Όντως, αυτό συνέβη, ωστόσο επειδή πονούσε πολύ της φόρεσαν κολάρο και έφυγε για το νοσοκομείο. Τελικά τα πράγματα πήγαν καλά. Οι εξετάσεις ήταν καθαρές κι έτσι έδωσε το παρών στο συμβούλιο της αποχώρησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ