Survivor: Πατέρας έγινε πρώην παίκτης – Το ανακοίνωσε με ανάρτηση στο instagram

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο πρώην παίκτης του Survivor, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος. Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία του μωρού του.
“O Άη Βασίλης ήρθε νωρίτερα” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ως story στο instagram. Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor το 2018, αν και επιτυχημένο μοντέλο. Είχε αποχωρήσει από το reality επιβίωσης καθώς είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Παντρεύτηκε την αγαπημένη του το 2019. Η Allia Al Rufai είναι στυλίστρια αλλά και σύμβουλος μόδας.
Σύμφωνα με το fthis.gr, ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, λέγοντας: «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Την τελευταία μέρα στο σετ ξέχασα ένα σταυρό, πήρα την παραγωγή και είπα να μου το φέρουν.
Τελικά τον έδωσαν σε εκείνη, και έτσι γνωριστήκαμε. Για εμένα ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Allia ήταν πιο διστακτική. Μου άρεσε εμφανισιακά, και όταν άρχισα να τη γνωρίζω μου έκανε εντύπωση το πόσο ευγενική και καλή είναι. Έχει πολλά πράγματα που έψαχνα σε μία γυναίκα. Ζήλια υπήρχε στην αρχή από τη μεριά μου. Κινητό έχω ψάξει, αλλά δεν βγάζει πουθενά αυτό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ