Summer sales: Τι να προσέξεις και πού να “επενδύσεις” στις εκπτώσεις

Shopping therapy! Δύο μαγικές λεξούλες που περιγράφουν κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι αλήθεια πως τα ψώνια αποτελούν κατά κάποιο τρόπο θεραπεία, λίγο ακριβή και επιφανειακή, αλλά θεραπεία. Και μιας και ο αγαπημένος μήνας των fashion addicts μπήκε, φέρνοντας μαζί του τις πολυπόθητες καλοκαιρινές εκπτώσεις, ήρθε και η δική μας ώρα να σου αποκαλύψουμε μερικά μικρά μυστικά των προσφορών. Σε τι θα επενδύσεις φέτος, τι πρέπει να προσέξεις και πότε θα πετύχεις τις καλύτερες τιμές;

Πρώτα, σειρά έχουν τα statement κομμάτια

Θυμάσαι εκείνο το υπέροχο, αλλά πανάκριβο παλτό που είχες βάλει στο μάτι το χειμώνα; Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να γίνει δικό σου και μάλιστα, στη μισή τιμή. Μπορεί να είναι καλοκαίρι και να μη σε τραβάει να αγοράσεις από τώρα χειμωνιάτικα κομμάτια, αλλά σκέψου τι εμφανίσεις θα κάνεις με το που πιάσουν τα κρύα. Τα χειμωνιάτικα statement κομμάτια είναι αυτά που ρίχνουν σημαντικά την τιμή τους στις καλοκαιρινές εκπτώσεις και αυτά που φεύγουν πρώτα. Οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου, γιατί αυτήν την ώρα που μιλάμε κάποια άλλη ίσως να έχει βάλει ήδη, το δικό σου παλτό στο καλάθι της!

Άσε τα basic ρούχα για αργότερα

Καθώς υπάρχει περίπτωση να ρίξουν κι άλλο την τιμή τους. Επίσης, αν εξαντληθούν, δεν έγινε και κάτι, αφού είναι συνηθισμένα ρούχα που τα βρίσκεις σε κάθε σεζόν. Τι είχαμε, τι χάσαμε με λίγα λόγια. Επένδυσε σε statement επιλογές που ίσως και να μην τις ξαναβρείς ποτέ.

Ψώνισε σε μαγαζιά και όχι online

Την εύκολη λύση πολλοί αγάπησαν, αλλά κανείς δεν ανακάλυψε κάτι πολύτιμο σε ένα online κατάστημα, στο οποίο όλοι έχουν πρόσβαση. Στα μαγαζιά κρύβονται τα πιο σπάνια διαμάντια και αξίζει να κάνεις μια βόλτα και να δοκιμάσεις την τύχη σου. Ποιος ξέρει τι μπορεί να ανακαλύψεις! Επίσης, όπως έλεγε και η Carrie Bradshaw “shopping is my cardio”.

Αγόρασε τώρα, επέστρεψε αργότερα

Και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δοκιμάσει με την ησυχία του, τα ρούχα στο σπίτι. Δεν έχει ουσία να δοκιμάζεις ένα εκατομμύριο διαφορετικά κομμάτια στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων. Αυτό θα σε μπερδέψει εντελώς. Κράτα αυτά που σου άρεσαν από την πρώτη στιγμή και χρειάζεσαι (μόνο!), αγόρασε τα και επέστρεψε ότι τελικά, δεν στρώνει και δεν σε κολακεύει. Από τη στιγμή που έχεις αυτήν την επιλογή, γιατί να μην την αξιοποιήσεις;

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ