Στο “σκαμνί” ο τραγουδιστής που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού – Τι λέει η συνήγορός του

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας θα βρεθεί την επόμενη βδομάδα ο τραγουδιστής ο οποίος είχε συλληφθεί σε τυχαίο έλεγχο την περασμένη άνοιξη όταν και διαπιστώθηκε ότι επί… 17 χρόνια ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.

Ο 45χρονος καλλιτέχνης ο οποίος αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε και νέο τραγούδι, θα δικαστεί για τα πλημμελήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της απόδρασης, ευελπιστώντας σε μια ευνοϊκότερη κρίση του δικαστηρίου. Η ιστορία του έγινε γνωστή όταν οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο τραγουδιστής που είχε αλλάξει το όνομά του, δεν ήταν παρά εκείνος που το 2002, σε ηλικία μόλις 24 ετών, βγήκε με ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης, ρίχνοντας πίσω του μαύρη πέτρα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει ότι η απόδραση υπήρξε μονόδρομος, καθώς ο ίδιος ως έγκλειστος υπήρξε θέμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγκρατούμενό του.

“Οι συνθήκες στη φυλακή με ανάγκασαν να πάρω άδεια και να μην επιστρέψω” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συνήγορό του, Γιάννα Παναγοπούλου σε βάρος του δεν εκκρεμούν άλλες ποινικές υποθέσεις ενώ οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι μικρές.

Με πληροφορίες από εφημερίδα “Espresso”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ