Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Δώρος Παναγίδης – ΦΩΤΟ

Ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, έκανε γνωστό ότι νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες στην καρδιολογική κλινική νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση.

Κοινοποίησε μάλιστα φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι ακριβώς του συνέβη, ούτε αν νοσηλεύεται ακόμα.

Δείτε την ανάρτησή του:

“7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε. Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ.”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ