Στο δικαστήριο η κόρη της Ναθαναήλ με Μητρόπουλο και Χρονοπούλου

Στα δικαστήρια οδηγεί το ζεύγος Τάσου Μητρόπουλου – Νένα Χρονοπούλου, η κόρη της Ελενας Ναθαναήλ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Espresso”.

Η 42χρονη μοναχοκόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγκάρη κατηγορεί τον Τάσο Μητρόπουλο και τη σύζυγό του Νένα Χρονοπούλου, πως υπεξαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης αξίας από το οίκημα της Εύβοιας, όπου ζόυσε η σπουδαία ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου έως το τέλος της ζωής της.

Μια κλοπή λοιπόν που η Ίνκα υποστηρίζει πως έγινε τον Σεπτέμβριο του 2011 σε αποθηκευτικούς χώρους του κτήματος, όπως και μια σειρά φθορών στο εσωτερικό της εξοχικής κατοικίας, έφερε τη ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η 42χρονη μήνυσε το ζευγάρι κατηγορώντας τους ως αυτουργούς.

Όπως αναφέρει η “Espresso”, όλα συνέβησαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της οικίας με προσωπικά έξοδα του «Ράμπο» και της Νένας -για την οποία είχαν την έγκριση της Ίνκας- και αφού είχε περιέλθει στην κυριότητά της το κτήμα, όπως αναφέρει το ζευγάρι. Ανάμεσα στα κλοπιμαία, όπως ισχυρίζονται, υπήρχαν και δικά τους πράγματα αξίας. Ύστερα από αυτό ο παλαίμαχος «ερυθρόλευκος» προχώρησε και εκείνος σε μήνυση εναντίον της κόρης της Έλενας Ναθαναήλ.

Η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέση η Ίνκα Τσαγκάρη εναντίων των Μητρόπουλου-Χρονοπούλου, θα γίνει στο Εφετείο της Χαλκίδας στις 25 Ιουνίου.

Πηγή: Espresso 

 

Δείτε επίσης:

ΦΩΤΟ-Ο Τάσος Μητρόπουλος στο κατεστραμμένο ενεχυροδανειστήριο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ