Στην Σαντορίνη η μητέρα του Έλον Μασκ με συνοδεία 8 σωματοφυλάκων

Στην Σαντορίνη για το Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού, βρίσκεται το διεθνούς φήμης μοντέλο και διδάκτωρ διαιτολογίας, Μέι Μασκ.

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Έλον Μασκ, κατέφθασε στο Συνέδριο με αμάξι Tesla και την συνοδεία 8 σωματοφυλάκων. Η Μασκ συζήτησε με την δημοσιογράφο και διευθύνουσα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας “Update Entertainment” Έλλη Σπυροπούλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το δύσκολο διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της Έρολ Μασκ και την πρώτη φορά που επισκέφθηκε την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως πριν σαράντα χρόνια πέρναγε ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο καθώς ο πρώην άνδρας της, διεκδικούσε δικαστικά την κηδεμονία των τριών παιδιών επειδή όπως είπε ειρωνικά είναι “τόσο κακή μητέρα”. Τότε ήταν που μία φίλη της, εξίσου μοντέλο, της είπε πως θα ερχόταν στην Αθήνα με το αγόρι της παρακινώντας την να τους ακολουθήσει.

Μάλιστα εξήγησε πως τότε δεν ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση, εξαιτίας των δικαστικών μαχών που έδινε με τον πρώην σύζυγό της και πως κατάφερε να έρθει για διακοπές, αφού βρήκε μια καλή οικονομική προσφορά. Η ίδια σημείωσε πως σ’ εκείνες τις διακοπές κατάφερε να επισκεφθεί 9 διαφορετικά νησιά, μένοντας στο καθένα για ένα βράδυ, καθώς κατάλαβε πως ήταν αρκετά φθηνά.

Η Μασκ εξήρε τους Έλληνες, δηλώνοντας πως στις πρώτες της διακοπές στην Ελλάδα, ανακάλυψε το πόσο φιλόξενοι, καλοί, γενναιόδωροι και βοηθητικοί είναι. Ενώ τέλος δήλωσε πως το μοναδικό που επιθυμεί είναι να έχουν υγεία και χαρά εκείνη και η οικογένειά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ