Στην Κυλλήνη η πριγκίπισσα του Μαρόκου

Στην Κυλλήνη η πριγκίπισσα του Μαρόκου

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα κατέλυσε μαζί με τα δύο παιδιά της, στις 22 Αυγούστου στην Κυλλήνη, σε πολυτελές resort υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικές στιγμές από τις διακοπές της πριγκίπισσας του Μαρόκου και των δύο της παιδιών στην Κυλλήνη κατόρθωσε να απαθανατίσει η «Espresso της Κυριακής». Η Λάλα Σάλμα, ο γιος της (και διάδοχος του θρόνου) Μουλάι Χασάν και η μικρή της κόρη Λάλα Χαντίγια πέρασαν και φέτος μία εβδομάδα στο αγαπημένο υπερπολυτελές resort της πριγκίπισσας, στο οποίο έρχεται για πέμπτη φορά (την Ελλάδα επισκέπτεται για καλοκαιρινές διακοπές από το 2007 αποφεύγοντας συστηματικά τον φωτογραφικό φακό και φροντίζοντας να υπάρχουν πάντα αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφύγει τα κλικ).

Η πρώτη κυρία του Μαρόκου έμεινε στην Κυλλήνη μία εβδομάδα, κρατώντας σε συναγερμό ολόκληρο το ξενοδοχείο. Το ελικόπτερο με τη βασιλική οικογένεια που απογειώθηκε από τον Αραξο έφτασε στην Κυλλήνη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 22 Αυγούστου.

Η υψηλή επιβάτις του είχε φτάσει στον Αραξο με lear jet με τον γιο της και την κόρη της, αλλά και πολυπληθή συνοδεία. Κατέλυσαν στις σουίτες του «Μandola Rosa», στο πιο glamour resort του υπερπολυτελούς «Olympia Riviera». Από τότε ξεκίνησε η καθημερινή μαραθώνια προσπάθεια του προσωπικού να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των υψηλών φιλοξενούμενων.

Οι προετοιμασίες

Ήδη νωρίτερα ειδικά μηχανήματα είχαν στρώσει την άμμο στην παραλία για να τοποθετηθούν οι παλέτες πάνω στις οποίες τακτοποιήθηκαν οι πολυθρόνες, οι καναπέδες και τα ανάκλιντρα που θα χρησιμοποιούσε η πριγκίπισσα με την οικογένειά της, ενώ είχαν συναρμολογηθεί και τα γκαζέμπο για σκιά, με όλα τα υφάσματα στα χρώματα του λευκού και του μπεζ της άμμου, κατόπιν σχετικής εντολής της πριγκίπισσας.

Καθημερινά ο πρώτος συναγερμός σήμαινε νωρίς το πρωί, όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου και η φρουρά της πριγκίπισσας κατέβαιναν στην παραλία για να «οργώσουν» την ακτή και τη θάλασσα προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι όλα είναι έτοιμα για την άφιξη της βασιλικής οικογένειας. Δύτες εξερευνούσαν τον βυθό και εκπαιδευμένοι άντρες της προσωπικής της ασφάλειας έλεγχαν κάθε σπιθαμή τριγύρω προκειμένου να προστατεύσουν τη Λάλα Σάλμα και τα παιδιά της από τους κινδύνους, αλλά και από τις φωτογραφήσεις. 

 

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ