Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί θέλουν τον David Βeckham να βρίσκεται στην Ελλάδα, απο νωρίς το μεσημέρι και να ξεκουράζεται σε μεγάλο αθηναϊκό ξενοδοχείο. .
Ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου – που έχει έρθει χωρίς την οικογένειά του – αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα στο Παναθηναϊκό στάδιο για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη από χτες η πριγκίπισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία θα συνοδεύσει τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής (και χρυσό Ολυμπιονίκη στο στίβο), λόρδο Σεμπάστιαν Κόε. Η ίδια η πριγκίπισσα Άννα έχει υπάρξει πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ιππικό τρίαθλο (ιππασία) και σήμερα είναι πρόεδρος της Oλυμπιακής Eπιτροπής της χώρας.
Ο David θα συνοδεύσει την πριγκίπισσα κατά τη διάρκεια της τελετής και -όπως έγραψε στη σελίδα του στο Facebook- θα παραδώσει την Φλόγα στο Λονδίνο για την έναρξη των Ολυμπιακών Aγώνων.
Αν και δεν θα λάβει μερος στη λαμπαδηδρομία, σύμφωνα με φήμες οι ‘Αγγλοι διοργανωτές των Αγώνων, του έχουν αναθέσει ένα πιο σημαντικό ρόλο : ο David, λένε, ενδέχεται να είναι εκείνος που θα ανάψει το βωμό στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου σε περίπου δέκα εβδομάδες.