Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Διακοπές στην Ελλάδα για το ζευγάρι

Μερικές ξέγνοιαστες στιγμές θέλησαν να περάσουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα. Το ζευγάρι ανάμεσα στις απαιτητικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί και επέλεξαν για διακοπές την Ελλάδα.

Την αποκάλυψη της παρουσίας τους στην χώρα έκαναν οι ίδιοι, μέσω του κοινού προφίλ που έχουν στο instagram “Tsitsidosa”. Το ζευγάρι ανέβασε μία κοινή του φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά πάνω σε ένα σκάφος. Την φωτογραφία αναδημοσίευσε και η Πάουλα στο δικό της προσωπικό προφίλ στο instagram.

Το κοινό προφίλ στο instagram

Οι δύο τενίστες είναι ιδιαίτερα ενεργοί στο instagram και πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα βήμα στην σχέση τους, δημιουργώντας ένα κοινό προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από 5 περίπου εβδομάδες ανέβασαν στο προφίλ και την πρώτη τους φωτογραφία, την οποία και είχαν τραβήξει στο Ντουμπάι. Ενώ το τελευταίο post το έκαναν πριν από μία ημέρα δημοσιεύοντας ένα βίντεο, στο οποίο είναι αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, με τον Στέφανο να μοιάζει συγκινημένος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ