Στέφανος Κορκολής: Η περιπέτεια με την υγεία μου συνεχίζεται – Ο καρκίνος είναι ένα σοκ

Ο Στέφανος Κορκολής συγκλόνισε με τη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας για την μάχη του με τον καρκίνο. Ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε ότι η περιπέτεια με την υγεία του συνεχίζεται.

«Δεν κάνω όνειρα. Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία και συνεχίζεται, κάνω όνειρα της επόμενης στιγμής. Με έβαλε η διαδικασία με την υγεία μου να σκεφτώ ότι ζήσε το τώρα, ζήσε το σήμερα. Το σήμερα είναι πάρα πολύ πολύτιμο. Το χθες είναι αυτό που είναι δεν μπορείς να το αλλάξεις ούτως ή άλλως. Το μετά, άστο».

Ερωτηθείς για το αν το πρόβλημα με τον καρκίνο του άλλαξε την κοσμοθεωρία, απάντησε: «Είναι ένα σοκ. Δυστυχώς έχει γίνει μια αρρώστια της… διπλανής πόρτας, τελικά, γιατί παντού ακούμε ότι και φίλοι μας και γνωστοί μας και γενικότερα οι άνθρωποί παθαίνουν και μάλιστα πολύ χειρότερους απ’ αυτόν που έχω εγώ, δεν παύει όταν το μαθαίνεις ότι συμβαίνει σε εσένα, να χάνεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Εκεί νομίζω ο ίδιος ο εγκέφαλος δίνει τις εντολές ώστε να αρχίζεις να τακτοποιείς τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με το πως τα τακτοποιούσες μέχρι τώρα.

Εγώ, μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός, γιατί έχω έναν εξαιρετικό γιατρό, τον Άρη Καραγιάννη, αλλά θέλω να πω, πως εμένα με κατέστρεψε το τσιγάρο. Και θα το λέω όπου βρίσκω την ευκαιρία. Και στους νέους ανθρώπους να μην το βάλουν στο στόμα τους. Γιατί το τσιγάρο, όντως προκαλεί καρκίνο και θα ήθελα να πω κουράγιο στους ανθρώπους που το έχουν, γιατί πραγματικά είναι μια δοκιμασία, αλλά είναι μια δοκιμασία που δεν είναι σπάνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ