Στέφανο Σαρτίνι για Ρούλα Κορομηλά: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία, ο καθένας έχει την ζωή του»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε ο Στέφανο Σαρτίνι. Ο γνωστός σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την Ρούλα Κορομηλά, σημειώνοντας πως πλέον δεν έχουν επικοινωνία.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανο Σαρτίνι είπε: «Κάθε δύο μήνες έρχομαι στην Ελλάδα για να δω τους φίλους μου. Μένω μόνιμα στην Ιταλία, κάνω αρκετές εκπομπές γιατί δεν θέλω να κάνω το ίδιο και το ίδιο. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν έρχομαι στην Ελλάδα, είναι να ανοίγω την τηλεόραση. Μόλις ανοίγω την τηλεόραση στην Ελλάδα την κλείνω, γιατί με κουράζει να βλέπω το ίδιο και το ίδιο. Πλέον σε όλες τις εκπομπές κάθονται σε ένα τραπέζι και σχολιάζουν. Θα επέστρεφα στην Ελλάδα για να σκηνοθετήσω ένα show, δεν μου έχουν κάνει πρόταση».

Το «Ciao ANT1» και η Ρούλα Κορομηλά

Σχετικά με την περίοδο του «Ciao ANT1» και την Ρούλα Κορομηλά, ανέφερε: «Την περίοδο του «Ciao ANT1» την έχω μέσα στην καρδιά μου. Ήμουν 30 ετών όταν σκηνοθέτησα την εκπομπή. Όταν θυμάμαι εκείνη την περίοδο με πιάνει η καρδιά μου, το νοσταλγώ. Όταν ερχόμουν στην Ελλάδα και έβλεπα την Αθήνα μέσα από το αεροπλάνο, σκεφτόμουν την εποχή του «Ciao ANT1». Μια περίοδο η Ρούλα Κορομηλά ήταν εκτός τηλεόρασης. Θεωρούσα ότι τότε έπρεπε να ήταν, γι’ αυτό και έδωσα μάχη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την Ρούλα Κορομηλά, ο καθένας έχει την ζωή του».

Ακόμα, ο γνωστός σκηνοθέτης σημείωσε πως: «Δεν φταίω εγώ που δεν γίνονται σήμερα τέτοια show. Φταίει που κάποιος δεν πιστεύει να κάνει τέτοια show πια στην Ελλάδα. Τα κανάλια τώρα δεν πιστεύουν σε τέτοιο ύφος. Από την άλλη όμως υπήρχε ο πρόεδρος Κυριακού που ήταν πολύ ανοιχτό μυαλό και έβλεπε μπροστά, ώστε να δει πως το να κάνει ένα show «πουλάει»».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ