Σταύρος Ζαλμάς: Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που «βρωμίζει» το επάγγελμα της δημοσιογραφίας

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Σταύρος Ζαλμάς. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε και για το «Άγγιγμα Ψυχής», αλλά και για την σχέση του με τα media.

Σχετικά με το «Άγγιγμα Ψυχής» είπε: «Στο «Άγγιγμα Ψυχής» ονειρεύτηκα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου στο «Άγγιγμα Ψυχής» δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία. Ένιωθαν ότι τους αποκαθήλωνε».

Ακόμα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Σταύρος Ζαλμάς εξήγησε: «Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το «έκοψα μαχαίρι», αμέσως! Απλώνουν το χέρι τους και πιάνουν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο».

Επίσης ο ηθοποιός σημείωσε ότι: «Τα media μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που «βρωμίζει» το επάγγελμα της δημοσιογραφίας!».

Ενώ μιλώντας για παλαιότερο δημοσίευμα που ανέφερε ότι είναι φορέας του AIDS, ο Σταύρος Ζαλμάς τόνισε: «Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα πάρει πολλά χρήματα! Είχε γίνει το 1994 και τότε το AIDS αντιμετωπιζόταν σαν πανούκλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ