Σταύρος Σβήγκος: «Μακάρι να μπορούσαμε να ζήσουμε και εμείς εγκυμοσύνη»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την σχέση του με τον γιο του, κατά την διάρκεια της συνέντευξης και εξέφρασε το όνειρό του, να μπορούσαν και οι άνδρες να κυοφορήσουν.

«Με τον γιο μου είμαστε μια χαρά σούπερ. Παίζουμε, κάνουμε και πιο δημιουργικά πράγματα, δεν είναι μόνο το παιχνίδι. Το δέσιμο έρχεται όταν του μαγειρεύεις, όταν το κάνεις μπάνιο, όταν θα του διαβάσεις παραμύθι» είπε, μιλώντας αρχικά για τον γιο του.

Προσθέτοντας ότι: «Πιο πολύ μου κάνει παράπονα για την δουλειά μου, ότι δουλεύω αρκετά. Γι’ αυτό και δεν έκανα θέατρο φέτος για να είμαστε κοντά».

Στην συνέχεια ο ηθοποιός εξήγησε πως κατά την διάρκεια που η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος στο παιδί τους, εκείνος είχε συμπτώματα ανδρο-λοχείας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα συμπτώματα ανδρο-λοχείας, ωραία είναι εντάξει. Μακάρι να μπορούσαμε να ζήσουμε και εμείς εγκυμοσύνη, να δούμε πως είναι. Είχα λιγούρες, έτρωγα πολύ. Όσο κοντά είσαι με τον σύντροφό σου, τόσο επηρεάζεσαι κι εσύ».

Ακόμα τόνισε πως: «Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναικεία του πλευρά, ώστε να μπορεί να κατανοήσει το γυναικείο φύλο και να το αγαπήσει ακόμα πιο βαθιά. Τόσο απλά! Όποιος άλλος έχει κόμπλεξ, μάλλον αυτός κάτι ψάχνει και όχι εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ