Σταυροπούλου: Ο Πετρετζίκης… με “τσάκισε” στην καραντίνα

Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας… ο Άκης Πετρετζίκης την τσάκισε. “Πήρα έξι κιλά” τόνισε.

“Μαγειρεύοντας και παίρνοντας έξι κιλά σε κάθε κλείσιμο πέρασα την καραντίνα. Με τσάκισε ο Πετρετζίκης με τις εύκολες νόστιμες τραγανές μπουγάτσες της γιαγιάς. Έχω φάει τόσο ζυμάρι ποτέ άλλοτε” περιέγραψε η ηθοποιός.

“Στην αρχή την απόλαυσα πάρα πολύ γιατί ξεκουραζόμουν χωρίς ενοχές, μετά λίγο με κούρασε. Αυτό που με στεναχωρούσε περισσότερο είναι αυτό που έβλεπα ότι έκανε στους περισσότερους ανθρώπους, αυτή τη ψυχολογική κούραση, αυτά τα νεύρα, αυτές τις εντάσεις,  την ανθρωποφαγία. Αγριέψαμε. Η ζωή έχει και τις ασχήμιες της. Το θέατρο ταλαιπωρήθηκε πολύ, κλείσαμε απότομα” πρόσθεσε.

Η προβληματική… επικοινωνία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

“Δεν είναι απλώς ένας φίλος, είναι το πλησιέστερο κλαδί μου ο Χρήστος. Είναι οικογένεια μου. Ζούμε μαζί από το 1999 με τους σεισμούς. Είναι ανισόρροπη η σχέση, επειδή όμως είναι βασισμένη στη βαθιά αγάπη, έχει την ελευθερία που σου δίνει η αληθινή αγάπη, νομίζω για αυτό το λόγο κράτησε και θα κρατήσει δια βίου. Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που με προετοίμασε για να δώσω στη σχολή, είναι ένας μέντορας μου” αποκάλυψε για τον φίλο και συνοδοιπόρο της.

“Τα κουβεντιάζουμε αλλά δεν συμβουλευόμαστε. Δεν ταυτίζονται πάντα οι απόψεις μας. Δεν έχουμε πολλά κοινά αλλά έχουμε μια κοινή στάση ζωής. Αγαπάμε την αλήθεια, είναι δίκαιος, είναι ειλικρινής και δουλευταράς. Στην καθημερινότητα μας είναι αστεία η σχέση, δεν επικοινωνούμε. Ζούμε στο ίδιο σπίτι και συχνά δεν ξέρω αν είναι εκεί. Δεν συναντιόμαστε ή μιλάμε στο τηλέφωνο ενώ είμαστε στο σπίτι. Στέλνουμε και γραπτά μηνύματα και τρολάρουν οι φίλοι μου γιατί λένε σε πύργο ζείτε;” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ