Στάθης Σχίζας: Ξέσπασε για το ποσό από το έπαθλο του Survivor που είχε δηλώσει πως θα δωρίσει

Ο νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας, πραγματοποίησε μια μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε από κάποιους «πονηρούς του καναπέ», τα οποία φαίνεται πως αφορούσαν τα χρήματα που κέρδισε ως έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης, μέρος των οποίων είχε δηλώσει πως θα χαρίσει στα παιδιά με καρκίνο.

Ο Στάθης Σχίζας θέλησε να δώσει την δική του απάντηση δημοσίως σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

«Είχα πει πως δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να δικαιολογηθώ για κάτι. Αλλά κάποια μηνύματα από κάποιους πονηρούς του καναπέ δεν μπορούν να με αφήσουν αδρανή. (Μάλλον πονάνε ακόμη). Τα χρήματα που είχα πει θα δώσω στα παιδάκια με καρκίνο από το έπαθλο, όπως ξέρετε, αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε, δεν έχουν παρθεί ακόμα. Το αν βοηθάω με τον τρόπο μου ή έχω βοηθήσει στο παρελθόν με διαφορετική σημασία της λέξεως, βοήθεια είναι δικό μου θέμα και των ανθρώπων που το εισέπραξαν. Αυτό μου αρκεί.

Η πραγματική βοήθεια ξέρετε κύριοι δικαστές, αρκετές φορές γίνεται αθόρυβα από σεβασμό στους ανθρώπους. Δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου για προσωπική μας προβολή. Αλλά ψιλά γράμματα για τοξικούς ανθρώπους και κατευθυνόμενους. Ασχοληθείτε με τη γυναίκα σας, τον άντρας σας, το παιδί σας και περάστε ωραία. Αλλά μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους σας» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στάθης Σχίζας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ