Σταρ των Game of Thrones εξομολογείται ότι ήθελε να αυτοκτονήσει – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Σόφι Τέρνερ, που υποδύεται τη Σάνσα Σταρκ στη θρυλική σειρά Game of Thrones, μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάθλιψη από την εφηβική ηλικία.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή του δρ. Φιλ ΜακΓκρόου, η σταρ του GΟΤ είπε πως άρχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κατάθλιψη όταν έπεσαν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της εκπληκτικής επιτυχίας της σειράς.

“Από τότε που ήμουν πραγματικά μικρή αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας στην οικογένειά μου” ανέφερε η 22χρονη ηθοποιός. “Τόσο το στενό οικογενειακό μου περιβάλλον όσο και εγώ η ίδια. Πάσχω από κατάθλιψη εδώ και πέντε-έξι χρόνια. Είναι περίεργο. Λέω πως δεν ήμουν τόσο καταθλιπτική πιο μικρή, αλλά σκεφτόμουν συχνά την αυτοκτονία σε πιο νεαρή ηλικία. Ωστόσο, δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι μία περίεργη αίσθηση που είχα, αλλά ναι, το σκεφτόμουν συχνά. Πάντως, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα ποτέ να το κάνω” είπε η Σόφι Τέρνερ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι άρχισε να έχει συμπτώματα κατάθλιψης γύρω στα 17 και ήταν κάτι που της συνέβη εντελώς ξαφνικά. “Όλοι οι φίλοι μου πήγαιναν στο πανεπιστήμιο κι εγώ δούλευα. Ζούσα ακόμη με τους γονείς μου και αισθανόμουν πολύ μόνη. Άρχισε να με παίρνει από κάτω όταν μπήκα στην εφηβεία και έπαιρνα βάρος. Ήταν σκληρή η κριτική που δεχόμουν από τα social media και τότε με χτύπησε” είπε η σταρ που εξομολογήθηκε επίσης ότι τρολ ασκούσαν κριτική από την εμφάνισή της έως τις υποκριτικές ικανότητές της και επηρεάστηκε έντονα από τα επικριτικά σχόλια. “Τα πίστευα όλα, έλεγα είμαι άσχημη, είμαι χοντρή” σημειώνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ