Σταμούλης: Ο εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες είναι ερωτευμένος – Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Της Νίκης Κώτσου,

O Σπύρος Σταμούλης, που υποδύεται τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό στις «Άγριες μέλισσες», είναι ερωτευμένος με την Αλίνα Βοΐτοβιτς. Το όμορφο κορίτσι είναι καλλιτέχνις και καθηγήτρια ψηφιακού design στη σχολή σχεδίου «Βακαλό». Ο Σπ. Σταμούλης και η Αλ. Βοΐτοβιτς έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και έτσι η σχέση τους δεν είχε γίνει γνωστή, μέχρι σήμερα.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του με τον ρόλο του αδίστακτου Μουράτ στη δραματική σειρά εποχής του Open «Το κόκκινο ποτάμι», σύμφωνα με πηγές της Realnews, μένει μαζί με το κορίτσι του και μάλιστα έχουν δύο γλυκύτατους συγκατοίκους, τα δύο αγαπημένα τους γατάκια, τη Ρουσλάνα και τον Βελισσάριο. Είναι δύο πολύ ήρεμοι άνθρωποι, που ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γκύζη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος στην τηλεοπτική σειρά έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια των Σεβαστών, έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η σύντροφός του, Α. Βοΐτοβιτς, διδάσκει στη σχολή «Βακαλό» γραφιστική, ψηφιακό design, self portrait και άλλες μοντέρνες τεχνοτροπίες σχεδίου.

Ο Σπ. Σταμούλης είναι πολυτάλαντος, αγαπά πολύ τη μουσική και παίζει αρκετά μουσικά όργανα, όπως κιθάρα, μπουζούκι και μπαγλαμά. Μάλιστα, αυτή την περίοδο, που λόγω του lockdown βρίσκεται με την κοπέλα του αρκετές ώρες στο σπίτι, περνά ευχάριστα τον χρόνο του παίζοντας και τραγουδώντας αγαπημένα τους κομμάτια.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ