Σταμάτης Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: Δεν επιτέθηκα στην αγαπημένη μου φίλη – Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για την καραντίνα και πώς τον έχει επηρεάσει στην εκπομπή “The 2Night Show”. “Στην πρώτη καραντίνα έγραψα πολλά τραγούδια. Μόλις μας ελευθέρωσαν, μπήκα και τα ηχογράφησα” περιέγραψε. “Το πιο ενδιαφέρον για μένα είναι ότι ενώ η συνθήκη ήταν σκοτεινή, τα πράγματα που βγήκαν είναι φωτεινά” πρόσθεσε.

“Έχω βιώσει αποτυχίες. Έχω μια συνεχή οικονομική αποτυχία με την “Σπείρα – Σπείρα”. Μου άφησε 100.000 χρέος στην εφορία και στο ΙΚΑ, γιατί ως γνωστόν η “Σπείρα” ήταν ομάδα και εγώ ήμουν ο καλεσμένος τους. Αναγκάστηκα και το πήρα πάνω μου, όλο το πακέτο. Εντάξει μας έκανε και ο Τσίπρας τις 120 δόσεις και πληρώνω το 800αρι κάθε μήνα. Δεν πήρα ποτέ δάνειο και δεν ήμουν ποτέ παιδί του υπουργείου Πολιτισμού” ανέφερε. “Ο κόσμος έρχεται αλλά τα λεφτά είναι τίποτα. Δεν βγαίνουν τα έξοδα” συμπλήρωσε.

Σχετικά με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σχολίασε «Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά Σάββατο του Λαζάρου επάνω στο κάρο του Δήμου να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι. Εφόσον δεν θα είχα πει όχι, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν την συνθήκη που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το «τέρας», με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων.

Αυτή η κίνηση δεν έκανε κανένα χαρούμενο και καταρχήν ούτε εμένα που το έχω γράψει. Αν με ρωτούσε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να παίξει τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα πες τα κυρά μου. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε με την Άλκηστη, έγινε σοβαρή ρήξη εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατώ κακία…» κατέληξε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ