Σταμάτης Γονίδης: Είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Σταμάτης Γονίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του και τη ζωή του ενώ αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τι συμβολίζουν τα τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα του.

Ξεκινώντας από τον “αετό” που έχει στο μπράτσο, ο Σταμάτης Γονίδης εξήγησε πως “εάν όντως υπάρχει μετενσάρκωση θα ήθελα να γεννηθώ αετός”.

Δείχνοντας το επόμενο τατουάζ στο χέρι του, ο τραγουδιστής εξήγησε πως είναι για τον Άγιο Στέφανο.

“Όταν ήμουν επτά χρονών τον είδα μπροστά μου όταν ξάπλωσα. Δεν κοιμόμουν και φοβήθηκα. Φώναξα τους γονείς μου και μόλις ήρθαν έφυγε. Με ρωτούσανε ποιος είναι και τους έδειξα στα εικονίσματα”.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης

 

Σταμάτης Γονίδης: Για να γνωρίσω την Κατερίνα έκαναν συμβούλιο οι Άγιοι

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του λέγοντας μάλιστα πως είναι η μόνη που οφείλει να της πει μια συγγνώμη.

“Έχω μια υπέροχη γυναίκα. Και της λέω συνέχεια αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να του πω συγγνώμη είναι αυτή. Σε κανέναν δεν χρωστάω συγγνώμη. Και αυτό γιατί πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να διαπιστώσω εγώ ότι είναι πραγματικά αληθινό αυτό το πρόσωπο. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ειλικρίνεια, και τέτοιος χαρακτήρας. Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Μετά από όσα πέρασα. Γιατί εγώ για να γνωρίσω την Κατερίνα έκαναν συμβούλιο οι Άγιοι” είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.