Σταμάτης Φασουλής για Πέτρο Φιλιππίδη: «Βεβαίως και επικοινωνώ μαζί του»

Τον Σταμάτη Φασουλή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, στη βραδιά απονομής των θεατρικών βραβείων «Χορν». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αναφερόμενος στα θεατρικά βραβεία «Χορν», είπε: «Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο «Χορν» είναι για μένα μεγάλη συγκίνηση και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι με τα χρόνια όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική.

Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια, 1-2 χρόνια στο θέατρο, από τον Λούλη μέχρι τον Αλευρά και έγιναν πρωταγωνιστές. Εγώ τα είχα αποφασίσει από πριν για το ποιους θα ψηφίσω. Δεν έπεσα μακριά τελικά στους 3, τους είχα δει και τους είχα λατρέψει όλους».

Ερωτηθείς τόσο για τον Δημήτρη Φιλιππίδη, όσο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, εξήγησε ότι: «Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δεν βραβεύτηκε, το έχασε για έναν βαθμό. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως και επικοινωνώ μαζί του, δεν έχω ακούσει όμως για τη θεατρική του επιστροφή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ