Σταμάτης Φασουλής: “Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί έκανα ότι δεν την χρειάζομαι”

“Δεν έχουν άδικο που με αποκαλούν ξινό” δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής, ανοίγοντας την καρδιά του σχετικά με τις φοβίες που έχει, όταν εμφανίζεται μπροστά σε πλήθος.

Ο Σταμάτης Φασουλής έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA και μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και σε άγνωστα γεγονότα της προσωπικής του ζωής.
Όσον αφορά στους θεατές που παρακολουθούν την παράσταση, επισήμανε ότι διψούν για θέατρο και ότι πηγαίνουν στις παραστάσεις παρά τα ισχύοντα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού, όπως η χρήση της μάσκας.

«Δεν ξέρω αν είναι χαρούμενοι, αλλά τα μάτια τους και μόνο λένε ότι είναι ήρωες» επισήμανε και συνέχισε, λέγοντας ότι και τα θέατρα υποφέρουν οικονομικά λόγω της πανδημίας.

Σχετικά με την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US δήλωσε ότι είπε, μεταξύ άλλων, ότι δέχτηκε αμέσως, γιατί πρόκειται για έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό με φιλανθρωπικό σκοπό. «Είχα εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοκλώνη και υπήρχαν και βιοποριστικοί λόγοι» επισήμανε.

«Δεν έχουν άδικο που με αποκαλούν ξινό, διότι από φόβο στις εμφανίσεις μου μπροστά σε κόσμο είμαι κρατημένος. Αισθάνομαι άβολα. Φοβάμαι. Ντρέπομαι» υπογράμμισε ο γνωστός ηθοποιός, προσθέτοντας ότι έμαθε το αλφάβητο της ζωής στη Σαλαμίνα, ενώ για τον πατέρα του είπε ότι ήταν αδιάφορος. «Ίσως εκεί να οφείλονται και διάφορες φοβίες μου» τόνισε.

«Την δεκαετία του 1980 έζησα μια περίοδο έκλυτης ζωής, με ακρότητες, σκοτάδια και απελπισία» ανέφερε ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός, προσθέτοντας: «Επί έξι χρόνια έπινα πολύ. Άρχιζα μετά την παράσταση και μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί έκανα ότι δεν την χρειάζομαι. Ήμουν επηρμένος».

Για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέφερε ότι της είπε πράγματα που δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν. «Ξαφνικά γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον σε μια νύχτα. Αυτή η ανταλλαγή ζωής με βοήθησε» επισήμανε.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη του Σταμάτη Φασουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ