Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός από μία επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μία πολύ τρυφερή μητέρα. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» στη διάρκεια του γάμου της με τον Θέμη Σοφό, έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά, τα οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά της. Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (9/4), δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από τις φετινές διακοπές του Πάσχα.
Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη Μαΐου του 2013, η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε την πρώτη της κόρη, Νάγια. Ένα χρόνο μετά, στις 11 Ιουνίου του 2014, η παρουσιάστρια και ο Θέμης Σοφός έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, με την κόρη τους Μαίρη να έρχεται στη ζωή. Στις 27 Απριλίου του 2018, γεννήθηκε και το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους, ο γιος τους Γιάννης – Εφραίμ.
Οι παραμυθένιες φωτογραφίες
Στα στιγμιότυπα που ανήρτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον λογαριασμό της στην γνωστή πλατφόρμα, βλέπουμε την οικοδέσποινα του «Happy Day» μαζί με τις κόρες και τον γιο της.
Μαμά και παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία βόλτα στη παραλία.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η παρουσιάστρια έχει γράψει «Καλημέρα», ενώ έχει βάλει και μία κόκκινη καρδιά.
Οι τρυφερές δηλώσεις
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Weekenders» τον Μάρτιο του 2025, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, είχε εξομολογηθεί πως: «Τρία παιδάκια έχω κάνει δόξα τω Θεώ, είναι γερά, νιώθω πολύ καλά».
«Πάντα ήταν το όνειρό μου να κάνω μία ευτυχισμένη οικογένεια που θα είναι για πάντα. Το “για πάντα” είναι το όνειρό μου», είχε προσθέσει.
