Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: «Σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι»

Στις δικαστικές αίθουσες συναντήθηκαν σήμερα οι δύο πλευρές της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ, οι οποίες και διεκδικούν την επιμέλεια της θρυλικής τραγουδίστριας.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν κατάφερε να παραστεί στο δικαστήριο για την επιμέλεια της γιαγιάς της, καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here». Την απουσία της Αγγελικής Ηλιάδη σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πάντως σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι.

Θέλω να πω ότι, δεν δημιουργεί και κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μιλώντας για την δικαστική διαμάχη μεταξύ της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ, εξήγησε πως: «Όταν οι συγγενείς πρώτου βαθμού ζητούν τη δικαστική συμπαράσταση για την επιμέλεια, αυτό σημαίνει ότι την ζητούν για έναν άνθρωπο που για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) δεν μπορεί να λάβει τις σωστές αποφάσεις.

Θεωρεί λοιπόν το δικαστήριο ότι για κάποιους λόγους ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του σωστά. Άρα αυτό θα το κάνει ένας συγγενής πρώτου βαθμού που έχει την δυνατότητα να πάρει πιο σωστές αποφάσεις. Απλά τώρα βλέπουμε ότι οι συγγενείς που βρίσκονται εν ζωή έχουν διαφορετική γραμμή. Εκεί είναι που τώρα μπερδεύονται τα πράγματα».

«Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση από έναν άνθρωπο. Το να έχεις μία γυναίκα για τρεις 8ωρες βάρδιες είναι πολύ ακριβό σπορ. Δεν μπορούν όλες οι ελληνικές οικογένειες κάτι τέτοιο να το αντέξουν οικονομικά.

Αν η γυναίκα, όπως έχει ακουστεί, έχει ένα πρόβλημα υγείας… Η ίδια η Αγγελική Ηλιάδη έχει αφήσει να εννοηθεί ότι κάποιες φορές την αναγνωρίζει, κάποιες όχι, αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα. Ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, θέλει συνεχή παρακολούθηση αν το πρόβλημα αυτό αρχίζει και γίνεται πιο σοβαρό και φθίνει η κατάσταση της υγείας» επεσήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ