Σταλόνε: Ήμουν αφόρητος ως Ρόκι

Σταλόνε: Ήμουν αφόρητος ως Ρόκι

Έκανε σκληρή κριτική στον κινηματογραφικό ρόλο με το οποίο και ταυτίστηκε, δεν έκρυψε όμως και τη νοσταλγία του για μια ταινία που δημιούργησε και τήρησε στάση σιωπής στην πιο μεγάλη απώλεια στη ζωή του (του γιου του Σέιτζ, το 2012) ο Σιλβέστερ Σταλόνε, σε δημόσια συνέντευξη στο Λονδίνο.

«Αφόρητος» αυτοχαρακτηρίστηκε ο «σκληρός» του σινεμά αναφερόμενος στον Ρόκι, ήρωα που ενσάρκωσε πολλάκις στη μεγάλη οθόνη.

Ενώ αναφέρθηκε στην εικόνα που έκτιζε μέσα από τις συνεντεύξεις του την εποχή που μεσουρανούσε ως «Ρόκι» και μάλλον θέλει να ξεχάσει.

«Διάβασα πρόσφατα κάποιες συνεντεύξεις μου. Μακάρι να μπορούσα να πάω πίσω και να δώσω μια μπουνιά στο πρόσωπο μου!».

Περηφάνια και γλυκιά θλίψη όμως ένοιωσε όταν αναφέρθηκε σε μια ταινία της οποίας υπέγραψε το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Πρόκειται για την «Paradise Alley» -σε αυτή την ταινία στον ρόλο του Μαμπλς, ενός πιανίστα, εμφανίζεται ο Τομ Γουέιτς ο οποίος ερμηνεύει τα «Meet me in paradise Alley» και «Annie’s back in town».

Ο Σταλόνε ομολόγησε ότι η πρεμιέρα της ταινίας «Paradise Alley», ήταν την ίδια ημέρα με την προβολή του «Ρόκι 2». Εκείνος προτίμησε να πάει στο «δημιούργημά του», όπως όμως λέει: «Δύο άνθρωποι υπήρχαν στην αίθουσα και ο ένας κοιμόταν».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.