Στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της παίκτρια του My Style Rocks

Κάθε άλλο παρά βελούδινος είναι ο χωρισμός για τη Ρόζα Κεντάλα και τον πρώην σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή Claydee, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες ύστερα από αγωγή που κατέθεσε τον περασμένο Μάιο ο τραγουδιστής σε βάρος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικόγραφο που κατατέθηκε στις 3 Μαρτίου του 2018 αφορά την επιμέλεια του 3χρονου γιου τους, την οποία ασκεί προσωρινά ο Claydee Lupa. Η επίμαχη αγωγή συζητήθηκε πριν από λίγες ημέρες και η απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας που θα λύσει τις αντιδικίες του διάσημου πρώην ζευγαριού αναμένεται μέσα στο ερχόμενο διάστημα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Φινλανδία που μεγάλωσε στην Κύπρο και ο τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός από την Αλβανία συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο σε μία κοινή παρέα φίλων. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα και σύντομα η φιλική τους σχέση εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που ολοκληρώθηκε έναν χρόνο αργότερα με τον ερχομό του παιδιού τους. Όμως, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους δεν άργησαν να φανούν και οι δυο τους αποφάσισαν ύστερα από κάποιο διάστημα να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ