Στα χαρακώματα Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς – Η πρόσκληση για…πασαρέλα με γόβες – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Λάκη Γαβαλά και του Τρύφωνα Σαμαρά. Τελευταία αφορμή η πρόκληση-πρόκληση από τον γνωστό σχεδιαστή για “αναμέτρηση” στην πασαρέλα με τον κομμωτή των διασήμων. Και μάλιστα με… γόβες.

“Θα ήθελα να του στείλω ένα ζευγάρι γόβες, να βάλω κι εγώ ένα ζευγάρι και να κάνουμε περπάτημα σε μια πασαρέλα και ο κόσμος να κρίνει. Να έχουμε κρύψει τα πρόσωπά μας, οι γόβες θα είναι ακριβώς ίδιες, με ίδιο ύψος, και θα κάνουμε διαγωνισμό. Καλύτερα να κριθούμε με φρέσκα πράγματα και όχι με παλιά” είπε ο Λάκης Γαβαλάς προκαλώντας τον παίκτη του J2US.

Ο Τρύφωνας, ιδιαίτερα ενοχλημένος, έδωσε την απάντησή του μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” του OPEN. “Τα έχω βάλει πολύ πιο πριν τα τακούνια από αυτόν..”, είπε αρχικά και θύμισε μια επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στην οποία είχε πάρει μέρος το 1996.

“Τώρα ο κύριος Γαβαλάς δεν καταλαβαίνω. Θέλει ξεκατίνιασμα; Αυτό δεν αρμόζει ούτε σε εμένα ούτε σε αυτόν…” ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς, λέγοντας πάντως ότι δεν έχει τσακωθεί με τον σχεδιαστή, αλλά αντίθετα τον έχει βοηθήσει στην αρχή της καριέρας του.

“Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με τον Λάκη Γαβαλά… Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να δείχνομαι. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με έναν άνθρωπο που περιαυτολογεί όλη την ώρα και να λέει ότι κουβαλάει τσάντα 70.000 ευρώ Θες τσάντα 70.000 και το λες κιόλας; Πήγαινε πούλησέ τη και δώσε σε κάποια φτωχά να ζήσουν. Εγώ αυτό θα έκανα αντί να κάθομαι να το λέω κιόλας”, πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ