Σπύρος Νικολαΐδης: Η Αμερική, το μόντελινγκ, η περιπέτεια με την κατάθλιψη και η πρόταση για το Bachelor – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός, Σπύρος Νικολαΐδης και μίλησε για την εμπειρία του στην Αμερική, το μόντελινγκ, την περιπέτεια του με την κατάθλιψη, ενώ αναφέρθηκε και στο «Bachelor».

«Με βοήθησε το μόντελινγκ να κάνω γνωριμίες και να εξελιχθώ και στην υποκριτική» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος μίλησε για τα ανδρικά καλλιστεία στα οποία συμμετείχε αλλά και για την απόφασή του μία μέρα να εγκαταλείψει τα πάντα στην Ελλάδα για να βρεθεί στο Λος Άντζελες και να ξεκινήσει από το μηδέν.

«Πέρασα μία δύσκολη περίοδο στη ζωή μου, είχα παρατήσει τον εαυτό μου, περνούσα βαριά κατάθλιψη και τα παράτησα όλα για να πάω στην Αμερική» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Τα παράτησα όλα, πούλησα το αυτοκίνητό μου, μάζεψα ό,τι οικονομία είχα και έφυγα για το Λος Άντζελες, χωρίς να ξέρω κανέναν».

Η ζωή τού άρεσε πολύ εκεί όμως επέστρεψε, ωστόσο σκοπεύει να φύγει ξανά καθώς όπως είπε στην Αμερική έχει τον ατζέντη του ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα εγκατασταθεί εκεί.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης επίσης μίλησε για την πρόταση που του έγινε για να είναι ο επόμενος Bachelor στο γνωστό reality παιχνίδι, όμως όπως είπε, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή καθώς δεν του αρέσει το κόνσεπτ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ