Σπύρος Μπιμπίλας: Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την ομοφυλοφιλία, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Εγώ δούλευα πάρα πολύ από παιδί, γιατί είχε πεθάνει από πολύ νωρίς ο πατέρας μου και έπρεπε να δουλεύουμε εμείς τα παιδιά που είχαμε μείνει με τη μαμά μου. Τον έχασα όταν ήμουν 13 ετών, ήταν πολύ νέος. Είχε πάρει και ένα δάνειο σπιτιού και έμεινε η μαμά μου με τρία παιδιά, εντάξει δεν ήταν και ό,τι πιο ευχάριστο».

«Αν δεν μάθει ο άνθρωπος να ζει με την απώλεια έχει προβλήματα. Ο άνθρωπος πρέπει να τα ξεπερνάει όλα, να τα θεωρεί όλα φυσιολογικά, όπως και είναι φυσιολογικά, ο θάνατος είναι φυσιολογικός, η σεξουαλική διαφοροποίηση είναι φυσιολογική, όλα είναι φυσιολογικά», συνέχισε.

Ακόμα, ανέφερε ότι: «Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που ήταν υποτίθεται και μεγάλος και έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται. Ήταν τελείως αλλού. Οπότε το καταλάβαμε πολύ γρήγορα και η μαμά μου μου έκανε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και φύγαμε».

Σχετικά με τον ενδεχόμενο ενός γάμου, εξήγησε: «Δεν μου είναι απαραίτητος ο γάμος, θα πρέπει να συμβεί κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μου για να το κάνω. Δεν το έχω αποκλείσει, αλλά είμαι σε μια μεγάλη ηλικία, αν θα το έκανα θα το έκανα μόνο για κληρονομικούς λόγους. Αλλά πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος. Τι θα βγεις με την μπουρού και θα φωνάζεις: “Ποιος θα με πάρει;”».

«Εγώ την πρώτη μου διαθήκη την έκανα μόλις αγόρασα το πρώτο μου διαμέρισμα και ήμουν 25 ετών. Το αγόρασα με δάνειο. Αλλά είπα “Αύριο, μπορεί να πεθάνω, θα πρέπει να κάνω και μια διαθήκη”. Οπότε από τα 25, έχω κάνει έξι διαθήκες», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ