Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ταξίδεψαν στην Αίγυπτο εν μέσω lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το ταξίδι της στον Παρνασσό η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από την “απόδραση” της στην Αίγυπτο.
Αρκετοί ήταν οι followers της που αντέδρασαν και την κατέκριναν για την απόφασή της να κάνει ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό της εν μέσω πανδημίας.
Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στους διαδικτυακούς της φίλους και δημοσίευσε το τεστ κορονοϊού που έκανε και έγραψε: “Για να μην το έχετε και άγχος”.
View this post on Instagramσχολίασε κι εσύΑκολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.grΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων