Spotify: Ο SNIK είναι ο Νο1 Έλληνας καλλιτέχνης για το 2020 – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, SNIK, βρίσκεται στην κορυφή της επίσημης editorial λίστας “Top Artists Greece” για το 2020, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Spotify. Ο Έλληνας τράπερ βρίσκεται στο εξώφυλλο της playlist και κατέχει και την πρώτη θέση με το single “Millionaire”.

Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν και το most-played track του SNIK στην πλατφόρμα με πάνω από 4 εκατομμύρια streams. Επίσης συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο TOPBOY, του οποίου τα τραγούδια μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τον σαρωτικό αριθμό των 42 εκατομμυρίων streams.

Επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία γνώρισα και τα singles “Bosses”, “Etsi”, “Karma” και “Hoodstars”, τα οποία κυκλοφόρησαν μέσα στο 2020 και βρέθηκαν στο Νο1 του Spotify Greece Top50.

Συνολικά, πάνω από 1.4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν τραγούδια του Έλληνα καλλιτέχνη για το 2020. Τα συνολικά streams ξεπέρασαν τα 51,5 εκατομμύρια με πάνω από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης, δίνοντας στον SNIK την πρώτη θέση της λίστας των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών στο Spotify για το 2020 στη Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ