Spice Girl παντρεύτηκε στα κρυφά τον αγαπημένο του έπειτα από 23 χρόνια σχέσης

Έπειτα από 23 χρόνια σχέσης και δέκα χρόνια αρραβώνα η Έμα Μπάντον είπε επιτέλους το “ναι” στον αγαπημένο της Τζέιντ Τζόουνς. Το πρώην Spice Girl, πλέον 45 χρονών, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο στο Instagram, αφού ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα σε λευκό φόρεμα στο πλευρό του 42χρονου -πλέον- συζύγου της. Και οι δύο έμοιαζαν πανευτυχείς.

Η Έμα και ο Τζέιντ είναι μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια ενώ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2011. Έχουν δυο γιους, τον Μπο, 13 ετών, και τον Τέιτ 10 ετών.

Οι νεόνυμφοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την ευτυχία τους στις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media καθώς πόζαραν κάτω από μία λουλουδένια αψίδα ενώ χαμογελούσε ο ένας στον άλλον με αγάπη και τρυφερότητα. “Κύριος και Κυρία Τζόουνς!” έγραψε στη λεζάντα η Έμα, επιβεβαιώνοντας ότι επιτέλους “μπήκε η κουλούρα”!.

Το ίδιο μήνυμα ανήρτησε και ο Τζέιντ ταυτόχρονα. Οι φίλοι του ζεύγους αμέσως έστειλαν τις θερμές ευχές τους, όπως και τα λοιπά μέλη των Spice Girls που εξε΄φρασαν τον ενθουσιασμός του. “Ναιιιιι” σχολίασε η Mel B ενώ η Mel C έγραψε “τόσοοοοο πολλή αγάπη”.

H Έμα είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θέλουν να παντρευτούν με τον Τζέιντ σε μια ιδιωτική τελετή. Το 2018, σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα του BBC είχε πει ότι θέλουν πολύ να παντρευτούν αλλά είναι απαίσιοι κστην οργάνωση και θέλουν να το κάνουν ιδιωτικά.

σχολίασε κι εσύ