Σπέτσες: Τράπερ χαστούκισε άνδρα μέσα σε κλαμπ την ώρα του live – BINTEO

Μόδα φαίνεται ότι έχουν γίνει τα επεισόδια με πρωταγωνιστές τράπερ. Ύστερα από τα όσα έγιναν στα MAD VMA ένα ακόμη άσχημο περιστατικό σημειώθηκε σε live στις Σπέτσες.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει τον γνωστό τράπερ Thug Slime να χαστουκίζει ένα αγόρι που τον παρακολουθούσε σε live στις Σπέτσες. Στο βίντεο ο τράπερ φαίνεται να σταματάει την εμφάνιση του και στη συνέχεια να χτυπά στο πρόσωπο έναν από τους νεαρούς που βρισκόταν στο κοινό.

Στη συνέχεια, ο Thug Slime κάνει νόημα στο άτομο που μόλις χαστούκισε να αποχωρήσει, δείχνοντάς του με το μικρόφωνο την έξοδο κι αφού ακούγεται η φράση “έλα κάτω μόνος σου”, επιχειρεί να κατέβει από τη σκηνή με απειλητική, όπως φαίνεται, διάθεση.

Μάρτυρες που φέρεται να βρίσκονταν στον κλαμπ των Σπετσών στο οποίο έδινε τη συναυλία του ο Thug Slime αναφέρουν πως ο νεαρός του πέταξε ένα παγάκι στη σκηνή και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για ότι συνέβη στη συνέχεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το περιστατικό ο νεαρός αποχώρησε από το κλαμπ και η συναυλία του τράπερ συνεχίστηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ