Σωτήρης Τσαφούλιας: Η απάντηση σε αρνητικό σχόλιο που αφορούσε τις κόρες του

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας κάθισε την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για ένα αρνητικό σχόλιο που έλαβε σχετικά με τον ίδιο και τις κόρες του, ενώ περιέγραψε και το πως αντέδρασε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα ο χρήστης να του ζητήσει συγγνώμη.

“Έχω απαντήσει μια φορά σε κάποιον. Ήταν με ψευδώνυμο. Εκφράστηκε πολύ άσχημα ως προς εμένα και τις κόρες μου. Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούν ότι δεν τους βρίσκεις. Τους βρίσκεις πολύ εύκολα, αν θέλεις. Του απάντησα “ότι μπορεί να έχουμε μια απόσταση στις απόψεις μας, όμως μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά μας και τις γυναίκες μας έξω από αυτή την κουβέντα.

Μου απάντησε στο ίδιο ύφος και μετά του απάντησα: “Επειδή η διεύθυνση (αναφέρει λόγου χάριν την διεύθυνση της εκπομπής) που είναι το σπίτι σου είναι πολύ πιο κοντά από ότι είναι οι απόψεις μας, μάζεψε λίγο το κομμάτι για την οικογένειά μου, γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Μετά μου απάντησε “κ. Τσαφούλια ζητώ συγγνώμη”. Δεν υπήρχε λόγος αντιπαράθεσης. Ήταν μια δήλωση δική μου ότι γενικά δεν πρέπει να μισούμε τους ανθρώπους, πρέπει να βρίσκουμε τα κοινά μας στοιχεία κι όχι αυτά που μας χωρίζουν και αυτό να μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας. Και ήταν μια απάντηση πάνω σε αυτό”, είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ