Σωτήρης Ταχτσόγλου: Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι και έπεσα από τον τρίτο όροφο

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Ταχτσόγλου αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

“Ήταν το πρώτο lockdown, έπιασαν οι πόνοι τη γυναίκα μου στους 5,5 – 6 μήνες. Πήγαμε κατευθείαν στο Αλεξάνδρας και σοκαρίστηκα γιατί η γυναίκα μου γεννούσε. Το παιδί βγήκε 800 γραμμάρια και από τότε κάθισε περίπου πέντε μήνες στη θερμοκοιτίδα. Εκείνο το διάστημα ήταν δύο μήνες περίπου από τότε που γεννήθηκε. Η πτώση έγινε τον Ιούνιο. Ήμασταν σε μία κατάσταση μεγάλης έντασης γιατί το παιδάκι μας χειρουργήθηκε και την πρώτη εβδομάδα που γεννήθηκε, πήγαν όλα καλά, και μετά από περίπου δύο μήνες έγινε και άλλη εγχείρηση”, είπε ο Σωτήρης Ταχτσόγλου μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk.

“Όλη αυτή η ένταση νομίζω με έφτασε στο σημείο να μην σκεφτώ λογικά… Όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα και δεν άνοιγε με το κλειδί, εγώ είχα ξεχάσει το κλειδί από μέσα. Μου λέει η Βάσω να πάρουμε κλειδαρά. Δεν προλαβαίνει να το πει και εγώ της λέω άσε θα πηδήξω από τον τρίτο όροφο. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πήγα στους γείτονες που γνωριζόμαστε και τους είπα θα πηδήξω. Βγαίνω, κρεμιέμαι και ούτε καν με είδαν. Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος… Ήμουν θυμωμένος την ώρα που έπεφτα. Έπεσα με την μέση στον καπό ενός αυτοκινήτου. Στην αρχή δεν ένιωσα πόνο αλλά μετά έπεσα από το αμάξι γιατί η μέση μου δεν με στήριζε. Ήρθε μια νοσηλεύτρια και με βοήθησε. Έμεινα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο κι ένας μήνας ανάρρωση. Έσπασα δύο σπονδύλους και είχα κάποια κατάγματα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ