Σοφία Παυλίδου: Το “αντίο” στη Σούλα Αθανασιάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο ωστόσο η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή χθες, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Σοφία Παυλίδου θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Αντίο αγαπημένη» έγραψε η Σοφία Παυλίδου. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”.

Η Σούλα Αθανασιάδου πρωταγωνίστησε στην θρυλική σειρά “Εγκλήματα” αφήνοντας ιστορία μέσα από τον ρόλο της ως “Μάχη”. Τηλεοπτικά, πρωταγωνίστησε επίσης στις σειρές “Λόγω τιμής”, “Εγκλήματα”, “Βότκα Πορτοκάλι”, “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” και “Λένη”.

Έχει διδάξει υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Γ. Δάνη (Δανιήλ Γαβριηλίδης).

Ο τελευταίος της ρόλος στο θέατρο ήταν το 2005 στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη στην παράσταση “Μάρτυρας κατηγορίας”.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.