Σοφία Μουτίδου: Το βίντεο για τους ομοφυλόφιλους, οι αντιδράσεις και η απάντησή της

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου.

Στο βίντεο, το οποίο έχει τίτλο «Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά», η γνωστή ηθοποιός μιλάει με χιούμορ για τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ομοφυλόφιλου άνδρα στο κρεβάτι.

«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν» ανέφερε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο αδερφός του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ».

Σοφία Μουτίδου: Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους

«Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει.

Και μόλις αλλαξοπιστήσει δεν τον θέλει» δήλωσε.

«Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο. Θέλετε μόνο αυτούς που δεν είναι σαν εσάς» τονίζει στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

Οι αντιδράσεις για το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου

Το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις, με αρκετούς χρήστες των social media να χαρακτηρίζουν το βίντεο «εμετικό» και «ομοφοβικό».

Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου

«Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά για τις άλλες σεξουαλικότητες, ιδιότητες και επαγγέλματα.

Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*& ή από straight άνδρα» ανέφερε σε νέο βίντεο-απάντηση η Σοφία Μουτίδου

«Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως» τόνισε με ειρωνικό τόνο η γνωστή ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ